#81 Girondins Bordeaux 14.06.2025 11:59
Girondins Bordeaux
1121 Posts
Since 18.07.2010

Не знам за какво говориш,нещо бъркаш човека!
Най-обичам селски пръчки да ми се правят на сурвакници
Кое не разбра "гражданино"?
Да ти го обясня като на прокурор..
Защо победи /достойно беше да загубиш /във финала за Супер купата след като не трябваше изобщо да играеш там? Нещо чест, достойнство да сте чувал за тези неща.
Интересно ми беше и с интерес чаках да видя, какво ще направиш и щях да те поздравя ако беше реагирал чисто човешки, но нищо не е останало в теб..

#82 Newton Heath 14.06.2025 14:11
Newton Heath
97 Posts
Since 22.05.2007

Тъй като вие сте от неразбралите, ще ви отговарям на въпросите с реторични въпроси.Как се сещате за тези неща едва когато ви засегне лично,къде бяхте толкова години че не ме подкрепихте в това отношение,защото този проблем е от години.За да стане ясно защото май никой не гледа картинката мащабно ще поясня: през сезон 113 отбора на barca OFK побеждава във финала за ЛШ с дузпи отбора на Космос Бс,обаче титлата се присъжда на загубилия,съответно загубилия получава правото да играе и за Супер Купата (обаче пълна тишина,никой нищо не казваш,само аз пиша),през сезон 116 аз печеля финала за ЛШ отново след изпълнение на дузпи срещу отбора на barca OFK ,същата ситуация-загубилия с титлата и мач за Супер Купата,аз с пръст в уста,но на кого му пука,разбира се на никого .
НООО,когато Жирондинс бъде ощетен,се вдига геролтия до небесата как може така,Нютънчо почват да го хранят защото не играе феър плен!!!
Отново задавам риторичния въпрос,КЪДЕ БЯХТЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ?!?,защото този бъг е от години,не от 5 сезона,само последните 5 сезона се виждат в статистиката уважаема Госпожо Адвокат.

#83 В Ъ Л Ц И Т Е 14.06.2025 20:13
В Ъ Л Ц И Т Е
288 Posts
Since 22.05.2007

Кое не разбра "гражданино"?
Да ти го обясня като на прокурор..
Защо победи /достойно беше да загубиш /във финала за Супер купата след като не трябваше изобщо да играеш там? Нещо чест, достойнство да сте чувал за тези неща.
Интересно ми беше и с интерес чаках да видя, какво ще направиш и щях да те поздравя ако беше реагирал чисто човешки, но нищо не е останало в теб..
Боби, недей така ... Пиксел Плюс веднага ще извади тефтера за да провери кога си имала двойка по математика в 6-ти клас! Остави го да се забавлява, сигурно и цайси с голям диоптър си е взел заради купата ... да и се наслаждава!

#84 Girondins Bordeaux 15.06.2025 08:04
Girondins Bordeaux
1121 Posts
Since 18.07.2010

Като си знаел за проблема, защо не го оповести?

#85 Newton Heath 15.06.2025 10:14
Newton Heath
97 Posts
Since 22.05.2007

Като си знаел за проблема, защо не го оповести?
Писал съм не малко пъти както на админа(чатовете си стоят от април 2022г) така и във форума,просто няма кой да чете и да ми обърне внимание!
Писал съм и за друг по-малъг бъг че само домакина от финала получава приходи от публиката.
Явно проблема е в мен,че не съм достатъчно настоятелен и не съм издирил телефона и домашния адрес на админа,за да му го кажа в очите (ако не се лъжа има и такъв човек в играта)

#86 Girondins Bordeaux 16.06.2025 19:59
Girondins Bordeaux
1121 Posts
Since 18.07.2010

Някой знае ли кога трябва да си получа Лш?

#87 БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 16.06.2025 21:33
БЪРЗИ И ЯРОСТНИ
1649 Posts
Since 22.05.2007

За какво ти е? Нали не ти пука за играта.Играй си тук хей така ,нали си честна и не си правила шменти капели ,само другите го правят.Накрая ще се съберете със Кумчо Вълчо като във приказката и ще се изядете взаимно,оти нема да има със кого да се дразните.

#88 Girondins Bordeaux 17.06.2025 06:50
Girondins Bordeaux
1121 Posts
Since 18.07.2010

1.защото си простак.
2.защото съм я спечелила
3.Като не знаеш отговор на въпрос си мълчиш
4.ако играта не генерира титлите, няма смисъл, но това не можеш да

#89 В Ъ Л Ц И Т Е 17.06.2025 09:49
В Ъ Л Ц И Т Е
288 Posts
Since 22.05.2007

За какво ти е? Нали не ти пука за играта.Играй си тук хей така ,нали си честна и не си правила шменти капели ,само другите го правят.Накрая ще се съберете със Кумчо Вълчо като във приказката и ще се изядете взаимно,оти нема да има със кого да се дразните.
Якооо, като в приказките ... хахаха! А пък вие с Newton Heath може да се съберете като във филмите ... за възрастни ... тези с обратния завой!

#90 Sporing6ampion 17.06.2025 10:24
Sporing6ampion
165 Posts
Since 07.05.2018

Newton Heath каза кога ще я получиш титлата, ама вие нали сте във война и явно не си четете и коментарите. Титлата отива в отбора загубил финала, затова и играе за суперкупата. Това се е случвало вече няколко пъти, админа е уведомяван, но не е взел мерки.